Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
ИндексИндекс  PortalPortal  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Share | 
 

 Производство на стикери - до 2200 лв. месечно, ако имате компютър и принтер в къщи?

Go down 

Харесва ли Ви предложението?
Да
100%
 100% [ 1 ]
Не
0%
 0% [ 0 ]
Общо гласове : 1
 

АвторСъобщение
markov654
ПисанеЗаглавие: Производство на стикери - до 2200 лв. месечно, ако имате компютър и принтер в къщи?   Вто 03 Мар 2015, 01:45

Всеки от Вас е работил на трудна и неблагодарна работа. Ако разглеждате този форум , значи, вече искате да промените това. Докато разглеждате посочините оферти. Може да Ви се стори, че е невъзможно при това инвистирано време или усилие действително да се изкарват пари. Истината е, че благодарение на интернет това е възможно. Да започните да работите за себи си още днес при това абсолютно законно. Като ние ще Ви предоставим, необходимите материали за вашето стартиране.

Е, време е решим този проблем, като се научите да печелите надомно от производство на стикери - самозалепващи се етикети, които по закон са задължителни за търговци, вносители, производители - стига да имате компютър и принтер в къщи. 

с Бизнес ръководство 77335\0234:
на Женина - най-голямата Агенция за надомни доходи, кариера, печалби в България от 1995 година насам. Така получавате ТАРИКАТСКИЯ НАЧИН да го правите НАДОМНО, без пукната пара в джоба, с летящ старт, само след няколко дни! 100% законно, 0% риск - без да напускате работа!! Особено ако вече разполагате с компютър и принтер. Така, както аз го направих преди 18 години - всички тайни на майстора! Пълно съдействие и подкрепа!

Цена на ръководство 0234: 59,85 лв - 49,85лв


Срещу горната такса, ето какво конкретно получавате:

1. Регистрация по програмата в най-голямата за България информационна система за надомни доходи с множество нови предложения, безплатна информация, други възможности за доход, подаръци, отстъпки, съвети.

2. Ясно, просто и разбираемо постъпково ръководство за незабавно действие, което буквално да изпълнявате, а не тепърва да Ви боли главата какво и как да правите.

3. Чудесна, практическа маркетингова схема за директни приходи от многобройните потребители на стикери, притиснати от Закона да ги ползват, така че да избегнете всякакви посредници и 100% от дохода да остава във Вашия джоб!

4. Готова за ползване ценова листа, с чудесни отстъпки за клиентите до 50%, но така че в същото време и Вие да печелите до 300%, за да получавате максимално възнаграждение за труда си!

5. 100% гаранция (поне за 10 години напред) против безработица, недостиг на пари и доходи, защото вече разполагате с всичко, така че нещата да зависят само от Вас. 

6. 0% риск, защото не напускате  досегашната си работа, не влагате капитал!

7. Безплатна допълнителна подкрепа на централния ни офис за бързо и своевременно изясняване на всякакви въпроси и проблеми, ако има такива, по време на дейността Ви.

8. Възможност сами да определяте своето работно време и ангажименти - без началници, работодатели, уволнения! Човек трябва да се чувства и да бъде свободен!

9. Начинът още първите 3 - 5 седмици да си осигурите приходи до 150 - 200 лв/седм.

10. Самоуважението на човек, който успешно се справя с живота и признанието на най-близките Ви хора за осигурените стабилност и спокойствие в днешното бурно време.

И още, и още, и още ... Четете внимателно по-нататък!.

И от мен да го знаете, Стикерите са нужни на всеки производител, търговец, вносител, сервиз, бизнес, лекари, зъболекари, строители, билкари, пчелари ... При това те често са задължителни, по закон. Освен това, постоянно се изчерпват (залепват), поради което се налага потребителите да ги поръчват от Вас повторно на всеки 2 - 5 седмици. Отново и отново, с години!

Изобщо ще се изненадате какъв живот кипи зад тази работа - кипеж с мириса на пари! С други думи, по-сладък надомен бизнес от този едва ли ще намерите, при това с помощта и съдействието на опитен производител, който го прави вече повече от 8 години.

А ето с какво конкретно Ви помагам:

- Как да започнете веднага - в движение, даже ако нямате и грам начален капитал? Как ние го правихме в продължение на година и половина?! Как да го направите и Вие?

- Как да работите законно, без да правите сложни и скъпи регистрации на фирма? Само една проста процедура, която ще Ви отнеме време колкото за едно кафе ( до 1/2 час)?

- Как да се включите постепенно и без рисково - без да напускате досегашната си работа? И да карате така до момента, когато напълно се убедите, че стикерите могат да Ви носят до 3 - 8 пъти повече доход от сега и тогава да решите дали да напуснете? 

- Как да напредвате неусетно в работата си, стъпка по стъпка, така че бизнесът Ви постоянно да се разраства и подобрява?  Но не ала - бала, а конкретно!

- Как да вършите всичко надомно, само на едно бюро и  маса? - без цехове, без офиси ...

- Каква хартия да използвате като суровина за стикерите? Откъде да си я набавяте до 3 пъти по-евтино даже от магазините на Метро? Как да я използвате безотпадно?

- Как да изготвяте макета (майката) за стикерите само за 5 минути, спестявайки от 5 до 15 минути за всяка нова поръчка!
А това дали ще го повярвате?

- Как да изпълнявате светкавично заявките на клиентите, докато си пият кафето?

- Как да си осигурите техните повторни поръчки, през 3 - 6 седмици, за години напред?

- Как да привличате клиентите (като пчели на мед), с отстъпки до 50%, като в същото време и Вие печелите до 300% (правите разходи за 5 лв, а клиента Ви плаща 15 лв)?!? Знаете какво е казал Маркс за 50%, 100% и 300% печалба, нали? А пари днес са нужни на всеки.

- Как да работите дистанционно със стотици клиенти от цялата страна без да пътувате?

- Как само за няколко месеца да утроите производството си като създадете собствена дистрибуторска мрежа, без да похарчите нито лев за това? А напротив, кандидатите да се натискат и да Ви плащат (те да плащат на Вас) за правото да Ви представляват?!? - 

Представяте ли си

- Как само за половин час (даже ако нямате връзка с Интернет) може да си създадете собствен е-магазин и да продавате Вашите стикери на целия свят, даже когато спите?

- Как веднага да се възползвате от възможностите за БЕЗПЛАТНА реклама и да я поддържате занапред все безплатно, осигурявайки си постоянен поток от  клиенти?
Още съмнявате ли се в успеха? Защото Ви казвам и

- Кои са 10-те вида най-чести клиенти за стикерите, заставени от закона да ги използват и какви са начините Вие директно да контактувате с тях?

- Кои са 10-те други клиенти, за които може даже и да не се досетите, ако не Ви ги подскажа, благодарение на 8 годишния си опит в тази дейност?

А за капак на всичко научавате

- Какъв е най-хитроумния начин да станете невероятно популярни в обществото, помагайки (чрез производството на стикери) с един замах да се решат от години наболели социални проблеми? - Метод, който може да Ви спечелите даже и депутатско място!

Реални ли са тези 2200 лв/мес. е другия въпрос, който най-често ми задават? Как точно ги пресмятаме? Какви са гаранциите?

Не, не са реални! Да печелите от стикери можете много повече - 20 хил., 100 хил. лв. А сега, с влизането ни в Европа - 1 млн. и повече, при това в евро! Но как да Ви го кажа, след тези почти 2 десетилетия на преходи, реформи, обезверяване? Е, мисля, че вече има светлина в тунела и всеки започва да я вижда. 

Иначе всичко е въпрос на калкулация и хромонетриране (засичане със секундомер) и с това се занимават нашите икономически експерти (възможно е известно разсейване на резултатите).
Но затова сме заложили 3 степени за развитие на тази дейност:

I. Като допълнителен доход, в извънработното Ви време и между другото.
II. Като основен бизнес, с възможности за безплатна дистрибуция по цялата страна.
III. Като перспективен европейски и световен бизнес, даже ако не знаете чужди езици.

Къде ще пласирате продукцията си? Кой ще я изкупува? Това сигурно ли е? 

Това е последната поредица от често задавани въпроси. И веднага бързам да Ви кажа, да не слагаме каруцата пред коня. В България, дълги години всичко беше планирано и главния проблем беше да се произвежда, а не да се продава. Днес това създава проблеми  - първо се произвежда, а после се мисли за реализацията.

Така обаче не се прави! Работи се по поръчка, само когато имате заявка. Иначе замразявате пари, блокирате площи ... Ние ще Ви научим на това - кои са клиентите, какви са начините Вие директно (без посредник) да контактувате с тях, как да им приемате поръчките и чак тогава да изпълнявате НАСИГУРНО! Така се прави и получавате ясни инструкции за процедурата.

Подкрепа и съдействие
Ако всичко дотук Ви се струва малко за посочената такса, добавете и възможността да се консултирате допълнително и БЕЗПЛАТНО с нас (по телефон, e–mail, поща или на място) по всеки конкретен проблем или въпрос възникнал пред Вас в процеса на усвояване на заложените в ръководството тайни и тънкости .

Така Агенцията и 15-годишния ни опит застават зад Вас, помагайки Ви по пътя към успеха. Времето на производителите дойде, перспективите са отлични, нека да започваме веднага!

317. Поздравявам Ви за дейността Ви, от която могат да се ползват много хора. 
Марияна Н., Бургас.

318. От стар, смачкан вестник намерих много интересни неща и разработки. 
Славчо А., Брегово.

По същия начин:

През 1992 - 1995 год. обучихме първите 143 фондови брокери, гръбнакът на сегашната финансово-брокерска система в България.

През 2003 - 2006 г. спряхме вноса на подаръчни торбички от Унгария и Китай, като създадохме национална надомна мрежа от надомни производители.

Днес решаваме проблема със стикерите (вероятно, за цяла Европа), като „даваме хляб“, сигурност и доходно бъдеще за следващата група инициативни и амбициозни българи, като сега, в този момент е и Вашия ШАНС да се наредите сред тях! Но побързайте! Включете се веднага! 

P.S. Не пропускайте тази възможност! Обявената тук еднократна такса за ползване на това проверено от времето ръководство е изключително ниска, гарантирано „българска“ за Вас, но това няма да е задълго. Кризата отминава. Затова побързайте! Осигурете си надомно препитание сега, когато все още можете да си го позволите.

P.S.S. От 1995 г. насам, с помоща на опитни експерти, решаваме по хиляди начини (над 1350 до момента), за хиляди хора (89200 до сега) все същия проблем за увеличаване на доходите, за допълнителни приходи, за още печалби, като го правим всеки ден, от сутрин до вечер, много често и нощем и даже в почивните дни!

А днес сме се заели да помогнем и на Вас! Включете се веднага! Възползвайте се от това готово и проверено на практика (вече 15 години) ръководство 0234 - как да печелите надомно от производството на стикери в къщи, стига да имате компютър и принтер.

Цена на това ръководство: 59,85 лв - 49,85лв


ЗА СПЕШНИ ЗАПИТВАНИЯ, МОЖЕ ДА ЗВЪНИТЕ НА 0888/428-240 ИЛИ 042/639-239,
НО САМО ВЪВ ВРЕМЕТО ОТ 10 ДО 12 Ч. И ОТ 14 ДО 18 Ч., ОТ ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТЪК.

КАК ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ В НАШИТЕ ПРОГРАМИ,
МОЖЕ ДА НАУЧИТЕ ВЕДНАГА НА ТОЗИ АДРЕС:
http://www.servimg.com/image_preview.php?i=9&u=12015365Мнение
d.koycheva написа:234(03)   dobar den iskam da se zaiterisuvam ot tazi prograna i da vi popitam dali e kakto az go talkuvam 4e az samata trqbva da si tarsq pazar za tezi stikeri?davate li mi nqkakav dnevnik taka nare4en s imena na firmi i t.n za da moga az da se svarja s tqh za stikerite ili az napravo si tarsq-okazvate li mi tazi pomo6t? s uvajenie, d.koycheva
Здравейте,

Идеята, заложена в Бизнес ръководство № 0234 е да постъпкова инструкция от началото до края, така че да сте в състояние да осъществявате дейността изцяло самостоятелно, с цел 100% от доходите да си остават за Вас. т.е. да работите директно, без посредник. Така, както аз го правя вече 18-та година - всички тънкости и подробности, директно от източника. 

В т.ч., фактически, цялата втора част на инструкциите, които ще Ви изпратя, е насочена към това, кои са клиентите, какви са начините Вие директно да контактувате с тях, така, че щом им занесете поредната партида със стикери, веднага да си получавате възнаграждението и то в пълен размер. По този начин, предварително нищо не произвеждате, а работите само когато имате поръчка.

Нещо повече - веднъж установени контакти с един клиент, те продължават с месеци и години, понеже стикерите постоянно се изчерпват и клиентите Ви правят все нови и нови поръчки. Самият аз имам такива клиенти, които обслужвам от години.

Забележка: Голяма част от клиентите на стикерите са задължени по закон да залепват етикет 
и ако не го правят, ги глобяват. Така, че идеята, че те са скрити, и Вие едва ли не трябва да ги търсите с дедектив, е несъстоятелна. Знанието е сила! Надявам се скоро да се възползвате от това проверено ръководство.
Върнете се в началото Go down
 
Производство на стикери - до 2200 лв. месечно, ако имате компютър и принтер в къщи?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Надомна работа без посредник. :: Работа надомно с партньори / Nadomno s partnyori :: Надомни доходи за всеки.-
Идете на:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Връзки | Report an abuse | Sosblogs.com