Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
 
ИндексИндекс  PortalPortal  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Share | 
 

 Доходи за интелектуалци

Go down 
АвторСъобщение
Anton Todorov
ПисанеЗаглавие: Доходи за интелектуалци   Чет 03 Май 2012, 02:31

Ръководство номер:76787-1597 Доходи от творчество

Допълнителен доход от писане в интернет:
Необходимо ли е да плащате,
за да научите как да печелите надомно от интернет?
Безплатно е само сиренцето в капана за мишки. Нашият опит (от 1995 г. насам) в надомните доходи е уникален и си има цена. Ако не сте готови да платите за труда ни, попаднали сте по грешка тук. Но ако надомните доходи от интернет Ви интересуват сериозно - четете и се възползвайте веднага! Това е отлична инвестиция с възвръщаемост за години напред!

Цена: 34,76лв.

Има една все по-популярна възможност,
с известна предварителна онлайн работа и интернет познания,
да заработвате от мрежата
до 60 - 135 евро месечно допълнителен доход,
в свободното си от работа време,
пишейки теми в най-различни области,
според своето образование, хоби или интереси.Идеалния допълнителен доход за образовани, интелигентни хора (на словото). Така, както учениците пишат теми в училище и Вие може да пишете теми (но не по литература). При това, ако сте старателни и последователни, може много да напреднете и добре да печелите.


И да, правилно сте прочели - плащането е в евро, а Вие пишете на български език, тук, в България, от собствения си дом, от компютъра си, през интернет.Указанията са подробни и постъпкови, така както съм си водил записките по създаването на моите сайтове, но ако нещо не е ясно, обаждате се на посочените телефони или пишете по e–maila за допълнителни справки и съдействие.

За кого е подходяща тази допълнителна работа - мечта?

Ако отговаряте най-общо на такова определение, като:

■образован човек,
■трудолюбив,
■систематичен,
■последователен,
■интелектуалец,
■професионалист,
■човек на словото -
т.е. имате добро училищно и/или униреситетско образование или живота Ви е научил на полезни неща, имам добра новина за Вас:

интернет се нуждае от Вас!


Дали сте

■работещи,
■неработещи,
■служители,
■чиновници,
■работници,
■инвалиди,
■пенсионери,
■майки в отпуск,
■даже - военнослужещи -
писането не е забранено. Законът гарантира "Свобода на словото" както за всеки, така и за Вас.
В днешно време, интернет е най-голямата информационно - образователна среда, по-голяма от всички училища, университети, бибилиотеки, читалища, вестници, списания, радиа и телевизии взети заедно!

Съвсем скоро интернет ще остане и единствената такава медия: образование - възпитание - справочник - съветник - учител - психолог... на едно, общодостъпно място за милиони и милиарди хора във виртуалното пространство. Затова сега въпросът пред Вас е:

Как да осребрите чрез Интернет своята „Свобода на словото“?


За пръв път в човешката история, приноса на всеки кадърен и образован човек, може чрез интернет поименно и публично да бъде документиран и възнаграждаван. И действителния въпрос е „Ще пропуснете ли шанса си?“ или още сега ще уловите момента и ще се възползвате от него.
Знам, че все още има хора, които самата дума „интернет“ ги плаши, но днес писането в интернет е толкова просто, колкото да пишете на собствения си компютър или да кореспондирате с приятели по e–mail-а, само, че може да Ви плащат за това.

Достатъчно е да не Ви мързи, да имате знания и / или опит, които да споделяте и да искате да го направите. Никога човек не е бил толкова информиран, колкото сега и то благодарение на интернет. Но интернет се е появил благодарение споделените познания и опит на хиляди и даже милиони други обикновени хора като Вас.

И много от тях вече печелят.
А Вие сред тях ли сте?

Цена: 34,76 лв.

Сега вече е възможно и за Вас това споделяне да бъде обективно оценено и възнаградено с един допълнителен доход (без да напускате досегашната си работа или ангажименти, т.е. без да рискувате).

Поръчвам: http://stranica-ta.blogspot.com/2011/04/blog-post.html


Върнете се в началото Go down
 
Доходи за интелектуалци
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Надомна работа без посредник. :: Работа надомно с партньори / Nadomno s partnyori :: Надомно с Антон Тодоров-
Идете на:  
Free forum | © phpBB | Поддръжка на форума | Връзки | Сигнал за злоупотреба | www.sosblogs.com