Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
ИндексИндекс  PortalPortal  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

 Теми  Отговори  Автор  Видяна  Последно мнение 
Няма нови мнения
Човек използва плодове от горски и градински овощни растения от дълбока древност, както за прясна консумация, така и за консервиране като конфитюр, сладка, мармалади и сушен ошав.
 
4arbeit123998on Пет 11 Апр 2014, 19:56
a38 Вижте последното мнение
Няма нови мнения
Маслина са плодовете на вечно зелено субтропическо маслиново дърво или Olea europaea, което е най-известно с това, че се използва за получаване чрез пресоване на зехтин - вид растително масло.
 
2a38736on Пет 11 Апр 2014, 14:03
Mak_Urum0.78345ob Вижте последното мнение
Няма нови мнения
Дюля или Cydonia oblonga Mill е плодово дърво или храст с едри и твърди кисело сладки плодове с крушовидна форма или топчести, особено подходящи ва изготвяне на конфитюр и сладка. Отглежда се в дворове и градини.
 
5arbeit123725on Чет 10 Апр 2014, 23:56
Denka_Lenk0.675va Вижте последното мнение
Няма нови мнения
Черна черница или Morus Nigra L. се отглежда културно или в подивял вид почти в цялата страна като бели или черни черници с вкусни и сладки дребни плодове, подходящи за директна консумация.
 
5arbeit1231754on Чет 10 Апр 2014, 23:51
Boby_Chern.4235ev Вижте последното мнение
Няма нови мнения
В България ябълка - Pomum е най-разпространения плод и се отглежда в големи количества под различни сортове в цялата страна. Ябълките подлежат на дълго съхранение в прясно и преработено състояние и се доставят целогодишно на пазара.
 
2a38518on Чет 10 Апр 2014, 22:59
Denka_Yank0.654va Вижте последното мнение
Няма нови мнения
Вишна - Prunus cerasus L. е специфично плодово дърво с красиви розови цветове и вкусни тъмно червени кисело сладки плодове с наситен вкус и намират приложение при приготвяне на вишнево сладко и конфитюри.
 
4arbeit123630on Сря 09 Апр 2014, 22:19
Vily_Denk0.6534ov Вижте последното мнение
Няма нови мнения
Черна боровинка - Vaccinium myrtillus L е друг вид представител на горските плодове, с по-голямо разпространение в горските масиви на страната, като намира основно приложение в кулинарни рецепти.
 
4arbeit123674on Нед 06 Апр 2014, 13:18
Bore_Pen.43ev Вижте последното мнение
Няма нови мнения
Червена боровинка - Vaccinium vitis-idaea L. е горски плод, разпространен в горските масиви на страната, който намира приложение консумация и в народната медицина.
 
4arbeit123630on Чет 03 Апр 2014, 21:20
Viki_Done.3241va Вижте последното мнение
Няма нови мнения
Смокиня - Ficus Carica L. е културно плодово растение под формата на храст или малко дърво, което се отглежда в дворове и градини, предимно в южна България. Смокинята плододава обилно почти всяка година.
 
6arbeit123772on Чет 03 Апр 2014, 18:44
Sany_Geno.564va Вижте последното мнение
Няма нови мнения
Лимон или Citrus limon е многогодишно растение, плод от рода на цитрусите, растящ на лимоновото дърво, както на открито, така и в къщи, в домашни условия. Използва се като подправка, а също и за лечение при простуди, грип, бронхит. Подобрява храносмиланет
 
0Lenko_Dencth.987ev729on Пон 24 Мар 2014, 02:45
Lenko_Dencth.987ev Вижте последното мнение
Няма нови мнения
Ягода или Fragaria с основните си разновидности - горска и култивирана (градинска) е широко разпространен горски плод у нас, с отлични вкусови качества, който се отглежда и бере за прясна консумация и консервиране като сладко, конфитюр и др. начини.
 
0Yank0_Dench.65ev464on Пон 24 Мар 2014, 02:43
Yank0_Dench.65ev Вижте последното мнение
Няма нови мнения
Слива или Prunus domestica е разпространен плод и плодово дърво с множество сортове в почти всяка градина или двор из цяла България, който се използва за прясна консумация, конфитюри, мармалади, пестил и др.
 
0Cenko_Denk.786ov381on Пон 24 Мар 2014, 02:42
Cenko_Denk.786ov Вижте последното мнение
Няма нови мнения
Ошафът съдържа незаменими хранителни вещества с голяма концентрация, затова и вкусът му е много по-наситен от този на пресните плодове.
 
0надомно768on Чет 22 Сеп 2011, 01:31
надомно Вижте последното мнение
Няма нови мнения 0надомно724on Съб 12 Апр 2008, 21:44
надомно Вижте последното мнение
Няма нови мнения 0надомно718on Съб 12 Апр 2008, 18:36
надомно Вижте последното мнение
Няма нови мнения 0надомно682on Съб 12 Апр 2008, 18:35
надомно Вижте последното мнение
Няма нови мнения 0надомно645on Съб 12 Апр 2008, 18:35
надомно Вижте последното мнение
Няма нови мнения 0надомно683on Съб 12 Апр 2008, 18:34
надомно Вижте последното мнение
Няма нови мнения 0надомно706on Съб 12 Апр 2008, 18:34
надомно Вижте последното мнение
Няма нови мнения 0надомно699on Съб 12 Апр 2008, 18:32
надомно Вижте последното мнение
 Върнете се в началото 
Потребители, разглеждащи този форум: Нула
Модератори:Нула
Permissions in this forum:Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
-
Идете на:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Връзки | Report an abuse | Sosblogs.com