Надомна работа без посредник.

Как да започнете надомна работа без посредник? Допълнителни доходи и бизнес от къщи, с помощта на готови ръководства за незабавно стартиране. Самостоятелна работа като самонаето лице - целият доход остава за Вас, без посредник. Възползвайте се още сега!
ИндексИндекс  PortalPortal  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Създайте нова тема
 Теми  Отговори  Автор  Видяна  Последно мнение 
Няма нови мнения
Черен пипер или Piper nigrum е популярна подправка в българската кухня с лют вкус, която се използва както на зърна, така и на прах.
 
3Ceko_Beco.86g842on Пет 14 Авг 2015, 00:36
Кар-Лин-а0ао Вижте последното мнение
Няма нови мнения
Чубрица е една от традиционните подправки в България. Растението се използва заради специфичните си вкус и аромат. Отглежда се почти във всяка зеленчукова градина и в двора.
 
27надомно4256on Пет 14 Авг 2015, 00:33
bonbonel Вижте последното мнение
Няма нови мнения
Подправка магданоз - Petroselinum hortense - произход, използване, приложение, биологични особености и видове, които намират приложение като храна и подправка в българската кухня, рецепти за здраве и красота.
 
37Magdanoz9999on Пет 14 Авг 2015, 00:31
kras_78 Вижте последното мнение
Няма нови мнения
Олио е сред най-разпространените подправки в българската кухня и представлява растително масло, извлечено от слънчоглед чрез пресоване или екстракция.
 
3Oleg_Haraland.89ufov623on Пет 11 Апр 2014, 14:07
Vanyo_Gig.456ov Вижте последното мнение
Няма нови мнения
Бахар или Pimenta dioica е вид разпространена подправка, сходна на черпипер, но с по едри зърна, друг аромат и вкус.
 
3Beno_popo.879ov563on Пет 11 Апр 2014, 02:09
Banjy_Haral.489576hjf Вижте последното мнение
Няма нови мнения
Зехтин или Olivae oleum е популярна подправка - вид растително масло, произвеждано чрез пресоване от маслини, плодовете на Маслиновото дърво. Цени се много заради кулинарните ме качества и лечебните му свойства.
 
2a38672on Чет 10 Апр 2014, 22:52
Manol_Jel.1234ev Вижте последното мнение
Няма нови мнения
Има една перспективна идея - отглеждане на подправки в собствена градина (в задния двор или даже в къщи), като възможност да стартирате собствен семеен агро бизнес, добра възможност за доходи от надомно земеделие.
 
25надомно8896on Сря 09 Апр 2014, 13:44
DAnco_Zdravk.35ov Вижте последното мнение
Няма нови мнения
Риган или Оriganum vulgare L. е вид многогодишно тревисто растение с пълзящо коренище, което се използва най-често като подправка, макар че има употртакова и като билка. По-предприемчивите хора могат да отглеждат риган за доходи.
 
5Riana_Tonch.76eva920on Вто 08 Апр 2014, 13:31
Riana_Tonko.564va Вижте последното мнение
Няма нови мнения
Розмарин (лат. Rosmarinus officinalis) е Средиземноморска билка - вечнозелен полухраст, с тръпчив вкус и приятен аромат, намираща приложение в кулинарията и народната медицина.
 
6Radi_Ben.0yfov644on Чет 03 Апр 2014, 21:18
Rino_Anton.7856ov Вижте последното мнение
Няма нови мнения
Кориандър или Coriandrum Sativum е едногодишно растение, използвано като подправка с редица полезни свойства и като билка. Може да се отглежда култивирано и да Ви носи допълнителни доходи от малка градина в задния двор.
 
4Beno_Kont.76ev571on Сря 02 Апр 2014, 13:14
Katya_Petev.342va Вижте последното мнение
Няма нови мнения
Джоджен или Mentha Spicata L. е от първите многогодишни културни растения в Европа, използвано като зелена подправка и билка. Използват се пресни и сушени листа и може да се отглеждат култивирано в свободен двор за допълнителни доходи.
 
4Дженка_Donch.76va714on Сря 02 Апр 2014, 13:10
Jony_Bon.786ev Вижте последното мнение
Няма нови мнения
Готварска сол или Натриев хлорид NaCl е от най-често използваните подправки в кулинарията, хранителен продукт, който се използва за посоляване на ястия и салати.
 
3Sonya_gance.78va471on Вто 01 Апр 2014, 21:11
Samy_Denk.876ov Вижте последното мнение
Няма нови мнения
Оцет е вид широко разпространена хранителна подправка, съдържаща оцетна киселина, която се получава чрез микробиологичен синтез чрез оцетно-кисели бактерии от вино, ябълки или др. спиртна суровина.
 
3Olga_Ognyan.0jkfva555on Нед 30 Мар 2014, 16:53
Olga_Dene.8796va Вижте последното мнение
Няма нови мнения
Сминдух (Trigonella Foenum-graecum) е популярна подправка с апетитен мирис, подготвяна от семена на едногодишното растение от сем. бобови. Подправката е известна още като чимен, меродия и др.
 
14Stilian_2429on Съб 29 Мар 2014, 23:55
Cemdi_RAlce.78906va Вижте последното мнение
Няма нови мнения
Дафинов лист или Laurus nobilis L. е признат за свещено растение и се използва от векове като подправка (дафинови листа) заради специфичния си аромат, притежаваща и целебни свойства.
 
4Дафинка-Тон.67ива1544on Съб 29 Мар 2014, 23:26
Dany_Lenk0.8976va Вижте последното мнение
Няма нови мнения
Анасон или Pimpinela Anisum L. е известна подправка, която често се използва и като лечебно растение. Намира приложение от хилядолетия в кулинарията и народната медицина. Ако познавате агротехнологията за отглеждане на ансона, това може да Ви носи доходи.
 
4Ana_Pop0.76tdva619on Пет 28 Мар 2014, 23:58
Ani_Atanas0.867va Вижте последното мнение
Няма нови мнения
Люти чушки или лют пипер - Capsicum, подправка с парлив вкус, традиционна за българската кухня и рецепти, позволява отглеждане и в къщи за лична консумация, но и като бизнес в зеленчукова градина с леха за подправки Богати са на полезни вещества.
 
13Людмил-84210on Пет 28 Мар 2014, 14:57
Leny_Chank.9807ov Вижте последното мнение
Няма нови мнения
Растението копър е една от традиционните подправки у нас, които намират утвърдено приложение в българската кухня, на се използва и като лечебно средство, благодарение на специфичния си състав и съдържанието на полезни вещество.
 
25kopyr3946on Чет 27 Мар 2014, 13:24
Kolyo_Rad.098ev Вижте последното мнение
Няма нови мнения
Джинджифил или Zingiber Officinale L. е позната с вкусови и лечебни качества подправка. От древността се използва широко в китайската и индийската кухни и макар, че е лют, влиза в състава на джинджифилови бонбони. Може да се отглежда и култивира за доходи
 
4Djena_Taras.065fva2132on Сря 26 Мар 2014, 23:30
Denka_Zdravk0.578va Вижте последното мнение
Няма нови мнения
Червен пипер - широко разпространена в България подправка, всеки земеделски стопанин на село си я произвежда в две разновидности - сладък и лют, съответно от узрели и изсушени чушки на сладък пипер - Capsicum annuum или на лют пипер - Capsicum frutescens.
 
2Coko_Boc0.786g510on Пон 24 Мар 2014, 21:33
Lenko_Georgi.876ev Вижте последното мнение
Няма нови мнения 0надомно834on Съб 12 Апр 2008, 21:44
надомно Вижте последното мнение
 Върнете се в началото 
Потребители, разглеждащи този форум: Нула
Модератори:Нула
Permissions in this forum:Можете да пускате нови теми
Можете да отговаряте на темите
-
Идете на:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Връзки | Report an abuse | Create a free blog